Portfolio

Halkast

In de hal onder de trap moest een opbergplek komen, maar met een open trap, een luik naar de kruipruimte en een verwarming een hele grote uitdaging. Een kast op maat die precies over de verwarming en het luik staat, waardoor deze nog bereikbaar is zonder de kast weg te halen. Genoeg ruimte voor…

Continue reading

Tuinbank

In de familie was een tuinbank die veelvuldig gebruikt werd bij bezoek. Helaas was het houtwerk door en door verrot. Als vervanging hiervoor heb ik een nieuw bankje gemaakt die precies op de betonblokken past. Het gebruikte hout is douglas, dus geen onderhoud en lange levensduur. Hoe een simpel project zoveel blijdschap kan brengen….

Continue reading

Lamp

Een lamp met gebogen frame. Om hout te buigen wordt het eerst in een stoombuis gelegd waarna het gebogen kan worden. Als je dat drie keer doet kan er een mooie lamp van worden gemaakt. Met een paar driehoeken en een stuk strijkijzersnoer is het een eyecatcher….

Continue reading

Ikea hack

Een collega had een Ikea Besta kast gekocht. Voor de bovenkant en zijkant heb ik eikenhouten planken gemaakt waardoor de kast een hele nieuwe uitstraling krijgt. Van een witte kastombouw naar een stijlvolle kast….

Continue reading

Caviahuis

Voor een vriendin haar cavia’s heb ik een heuse groot cavia huis gemaakt met meerdere verdiepingen. In het kastje en laatje kunnen ze de spullen voor de cavia netjes opbergen….

Continue reading