Portfolio

Kaasplank

Een kaasplank van amerikaans noten en esdoorn. Met een olie die prima geschikt is voor voedsel. Een prachtige aanwinst op tafel….

Tuinbank

In de familie was een tuinbank die veelvuldig gebruikt werd bij bezoek. Helaas was het houtwerk door en door verrot. Als vervanging hiervoor heb ik een nieuw bankje gemaakt die precies op de betonblokken past. Het gebruikte hout is douglas, dus geen onderhoud en lange levensduur. Hoe een simpel project zoveel blijdschap kan brengen….

Lamp

Een lamp met gebogen frame. Om hout te buigen wordt het eerst in een stoombuis gelegd waarna het gebogen kan worden. Als je dat drie keer doet kan er een mooie lamp van worden gemaakt. Met een paar driehoeken en een stuk strijkijzersnoer is het een eyecatcher….

Ikea hack

Een collega had een Ikea Besta kast gekocht. Voor de bovenkant en zijkant heb ik eikenhouten planken gemaakt waardoor de kast een hele nieuwe uitstraling krijgt. Van een witte kastombouw naar een stijlvolle kast….

Openhaardhout opslag

In mijn nieuwe huis is een openhaard. Hiervoor heb ik een opslag voor het haardhout gemaakt in de tuin. Het is gemaakt van douglashout en de bovenkanten van betonplex….

Caviahuis

Voor een vriendin haar cavia’s heb ik een heuse groot cavia huis gemaakt met meerdere verdiepingen. In het kastje en laatje kunnen ze de spullen voor de cavia netjes opbergen….

Schilderijlijst

Voor een prachtige plattegrond van Utrecht zocht ik een mooie lijst. Alleen was die niet in de maat van de plattegrond te verkrijgen. Dus er zelf eentje gemaakt….

Salontafel

Op internet had ik een tafel gezien van Olivier Dolle gezien. Op basis van zijn ontwerp heb ik een salontafel gemaakt. Het is volledig van iep gemaakt….